L’equip

L’equip educatiu és el conjunt de persones adultes que conviuen, en el dia a dia, amb els infants. Són els responsables del funcionament dels diferents espais educatius de la cooperativa. Es relacionen amb els infants confiant en la seva capacitat d’ésser autònoms en comunitat; els acompanyen amb respecte en el seu procés de creixement i aprenentatge, i, alhora, en tenen cura. A més, l’equip fa el seguiment dels processos de cada infant, i elabora propostes d’acompanyament per a cada nen i nena conjuntament amb la família. Al mateix temps, l’equip educatiu vetlla pel seu propi procés i creixement, com a individus i com a grup.

Equip Educació Primària

Elena Granell: Coordinadora Pedagògica i Presidenta de la cooperativa El Submarí Lila. Diplomada en Educació Social, formada en Animació Sociocultural i Practitioner en PNL. Treball en infància en risc d’exclusió social i acompanyament a famílies. Formacions i treballs en grup en acompanyament respectuós a la infància per professionals i famílies. Formant-se en el programa SAT de Psicoterapia Integrativa.

Mireya Huguet: Coordinadora de Primària i Directora de l’escola. Mestra en educació primària i membre de l’equip educatiu del Submarí des del 2010. Formadora en cursos sobre educació, acompanyament a infants i equips. És mare d’un nen.

Maica Granell: Llicenciada en pedagogia. 15 anys d’experiència amb persones amb diversitat funcional. 6 anys d’experiència en educació ambiental amb infants.

Lucía Fernández: Diplomada en Magisteri, especialitat musical per la UAH. Grau mitjà de Violoncel. En contínua formació en psicopedagogia (llicenciatura de la UAH), educació activa, música, literatura, creativitat i teatre. 14 anys d’experiència en educació no formal amb infants de 4 a 15 anys. 9 anys d’experiència com a tutora i especialista en educació maternal, infantil i primària.

Margarita Lorenzo: Diplomada en Magisteri, amb experiència amb alumnes d’infantil i primària. Formada com a mestra d’idiomes, ha residit al Regne Unit, on va perfeccionar l’anglès i va realitzar cursos de professora d’idiomes.

Núria Sauné: Educadora infantil. S’ha format en psicomotricitat i en acompanyament emocional, amb gran interès per la gestió de les emocions i l’ús del cos per expressar-se. Experiència en projectes amb infants d’un a tres anys i mare de dia. Integra la meditació i l’atenció plena. Mare d’una nena.

David Romero: Educador social amb experiència en el treball amb infància, adolescència i col·lectius en risc social. Terapeuta format en Gestalt i Psicologia Integrativa del Programa SAT.

Equip Educació Infantil

Laia Morelló: Coordinadora d’Infantil. El seu camí comença vivint des de ben petita el món del lleure. En l’escoltisme hi troba el motor que la porta a estudiar el Grau d’Educació Primària, fer una estada a Finlàndia i buscar maneres d’acompanyar autèntiques i respectuoses. En aquest camí s’endinsa en la formació de Pedagogia Sistèmica a l’Institut Gestalt que segueix nodrint-la a nivell personal i professional. Li agrada caminar i acompanyar a través de l’art.

Ioli Valsells: Treballa com a educadora a l’espai d’Oliveres (infantil 1r. Cicle) del Submarí Lila des de 2015. Està formada en Pikler, Montessori i MLT (Music Learning Theory). Entre les seves passions destaca la música i el contacte amb la natura.

Massimo Mocellin: Diplomat en Enginyeria Forestal. Format en Terapia Gestalt. 5 any d’experiència en l’àmbit social i cooperatiu. 14 anys d’experiència en animació de carrer.

Helka Lehtinen: Postgraduat en educació (PGCE) per la South Bank University, Londres. Màster en antropologia social (University of Edinburgh, Escòcia). És finlandesa d’origen, apassionada de l’educació i la interacció entre humans així com amb altres animals.

Júlia París: Graduada en Educació Infantil i en continua formació. Experiència dins el món de l’educació no formal i de la primera infància. Li agraden les arts, la literatura i la recerca de la creativitat dins el món educatiu.

Coral Bolado: Formada en Belles Arts a Salamanca, s’interessa per l’educació infantil a raó d’esdevenir mare. Inicia la tasca d’acompanyar infants com a voluntària al Submarí Lila i paral·lelament es forma en metodologies d’educació viva.

Noemí Delgado: Llicenciada en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, posteriorment s’especialitza formant-se en pràctiques de consciència corporal (Awareness Through the Body), a més de formar-se en Teatre Experimental, Arts circenses, Ioga, educació viva, periné femení, anatomia experiencial… i un llarg etc. Amb més de 10 anys d’experiència en el món del lleure i l’educació, imparteix, classes regulars, tallers, workshops, retirs…. oferint espais d’escolta i atenció plena a través de cos per a un autoconeixement. 

Secretaria

Judit Iglesias: Integradora Social i Educadora Infantil. Mare de dia, creadora del projecte Arrels i Vincles. Treball en infància i adolescència en risc d’exclusió social. Formada en acompanyament emocional en la infància. Experiència en gestió i administració en l’escola privada.