Inscripcions al projecte educatiu


El Projecte Educatiu del Submarí Lila, tal i com està constituït actualment, té la capacitat de tenir 12 infants per any des dels 2 als 12 anys.

Per fer-se soci/a de la Cooperativa i/o fer una reserva de plaça al Projecte Educatiu, heu d’omplir el formulari de l’apartat Contacte.

Si sou una família que teniu interès en portar els vostres infants al projecte educatiu de la Cooperativa cal que per començar feu una reserva de plaça. Les reserves no garanteixen plaça, si no que són la formalització de la petició que el vostre infant s’incorpori al projecte educatiu.  La reserva és vigent fins a l’inici de curs ( en el cas que hi hagués alguna baixa), i després si us segueix interessant s’ha de renovar.

Posseu-vos en Contacte amb nosaltres si teniu interés en aconseguir plaza. 

L’ordre de prioritat d’entrada és el següent: Germans petits d’Infants que ja participen en el Projecte Educatiu, Fills de Socis, Fills de Famílies que encara no son Sòcies.

Cada any coincidint amb el període de preinscripció El Submarí lila organitza unes jornades de difusió per donar a conèixer el projecte.  La informació per assitir es troba en la foto de l’inici d’aquesta pàgina.