Funcionament


El Submarí Lila està format per un conjunt de famílies i educadors que vetllen per acompanyar de manera atenta i respectuosa els processos d’aprenentatge que apareixen entre infants, mares i pares durant la criança. La mirada resta posada no només en els infants sinó també en les mares i pares, entenent que el procés de creixement és compartit.

El Submarí Lila està vertebrat per un espai educatiu diari per a infants i un ventall d’espais de trobada i treball per a adults on aquestes famílies poden posar en comú necessitats, desplegar aprenentatges i compartir inquietuds.

La implicació de les famílies en l’activitat del Submarí Lila és cabdal, no només pel fet de participar d’aquest conjunt de propostes per a adults, sinó també per ocupar-se de la gestió i finançament del projecte educatiu.

Organització i Òrgans

  El Submarí Lila  és una Cooperativa Mixta d’Ensanyament formada per socis/es col·laboradors/es, consumidors/es i socis treballadors/es.

Els Espais del Projecte Educatiu. Etapes.

    Educació infantil. Oliveres (infantil 1er cicle) i Cirerer (infantil 2on cicle)

Ser Soci/a de la Cooperativa

La Cooperativa està formada per socis/es col·laboradors/es, consumidors/es i socis treballadors/es.

Inscripcions al projecte educatiu

El Projecte Educatiu del Submarí Lila, tal i com està constituït actualment, té la capacitat de tenir 12 infants per any des dels 2 als 12 anys.

Projecte Educatiu de Centre, PEC

Durant l’any 2016 l’equip educatiu del Submarí va formalitzar el document del projecte educatiu de la nostra escola que aquí compartim amb vosaltres.